wwe haberler

WWE Magazin 3. Sayısı

WWE RESMİ DERGİSİNİN 3. SAYISI EDGE İLE GELİYOR!

WWE Resmi dergisinin üçüncü sayısı 1 Haziran’dan itibaren tüm gazete bayilerinde, süpermarketlerde, bakkallarda ve marketlerde!

Türkiye’de Amerikan Güreşinin ilk ve tek dergisi WWE Resmi Dergisi her sayısında olduğu gibi bu sayısında da ringlerdeki heyecanı size getiriyor. Bu ay kapak konumuzda Edge ile yapılmış bir röportaj yer alıyor. WWE dünyasının en ünlü yıldızlarından Edge ile tüm kariyerini, hatalarını, başarılarını ve anılarını konuştuk.

Bu ay ayın gıcığı olarak iki yıldızla karşınızdayız. Birincisi, Chris Jericho, ikincisi Big Show.
Muhteşem Divalar yine bizimle beraber, Birbirinden güzel Brie ve Nikki doğum günü hediyeleri, onun için seçeceğin kıyafetler ve romantik kaçamak yerleri hakkında ipuçları veriyorlar! Çekici Beth Phoenix ve ateşli Savannah flört etmenin, kur yapmanın ve mesajlaşmanın sırlarını açıklıyor. Mühendislerimiz The Miz için harika bir araba tasarladılar. Ama ona değer mi? İşte orası biraz karanlık… Çok ilginç bulacağınız bir başka konu ise WWE yıldızlarını kimler nasıl besliyor, mutfakta neler pişiyor? Sorusunun adım adım yanıtı!

Çizgi romanları sevmeyen var mı? WWE Dünyasının ustaları çizgi romanların renkli dünyası konusunda ne kadar bilgi sahibiler? Bu sorunun yanıtı da bu ay WWE Resmi dergisinde!

Dev bir poster
Her sayıda olduğu gibi bu sayıda da dev bir poster var. Bu sayının poster konuğu da EDGE!

Yukarıda saydıklarımız ve bunlara ek olarak sayfalarca Amerikan Güreşi okumak istiyorsanız yapacağınız tek şey 1 Haziran’da gazete bayisine gitmek ve bir WWE Resmi dergisi almak. Kaçırmanız imkansız, çünkü kapağında Edge var!


0 yorum:

Yorum Gönder

.

.

WWE CHATBOX


Get your own Chat Box! Go Large!
KÜFÜR YAZMAYALIM BAN YERSİNİZ...
Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 ------WWE TÜRKİYE------ All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes